Polityka prywatno┼Ťci

Niniejsza Polityka Prywatno┼Ťci okre┼Ťla zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez U┼╝ytkownik├│w w zwi─ůzku z korzystaniem przez nich z us┼éug Trinity Interactvie sp. z o.o poprzez serwis.

Wysy┼éaj─ůc wype┼éniony formularz kontaktowy na stronie www.t-i.com.pl, U┼╝ytkownik akceptuje bez zastrze┼╝e┼ä poni┼╝sze warunki polityki ochrony prywatno┼Ťci.

Informacje og├│lne

  1. Administratorem danych osobowych uzyskanych za pomoc─ů formularza kontaktowego jest Trinity Interactive sp. z o.o., ul. August├│wka 1, 02-981 Warszawa, NIP: 521-340-38-59, REGON: 140674980, KRS: 0000263194.
  2. Wype┼éniaj─ůc i wysy┼éaj─ůc formularz kontaktowy, U┼╝ytkownik wyra┼╝a zgod─Ö na przetwarzanie swoich danych osobowych w celach marketingowych przez Trinity Interactive sp. z o.o. z siedzib─ů w Warszawie 02-981, ul. August├│wka 1, zgodnie z art. 23 ust. 1 pkt 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. 2015, poz. 2135 z p├│┼║n. zm.) oraz na przesy┼éanie informacji handlowych drog─ů elektroniczn─ů przez Trinity Interactive sp. z o.o. z siedzib─ů w Warszawie 02-981, ul. August├│wka 1, zgodnie z art. 23 ust. 1 pkt 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. 2015, poz. 2135 z p├│┼║n. zm.).
  3. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o U┼╝ytkownikach i ich zachowaniach w nast─Öpuj─ůcy spos├│b:
    1. poprzez dobrowolnie wprowadzone informacje do formularza kontaktowego,
    2. poprzez gromadzenie plik├│w cookies (patrz Polityka Plik├│w Cookies poni┼╝ej).
  4. Zbierane dane s─ů przetwarzane w celu marketingu produkt├│w i us┼éug sp├│┼éki Trinity Interactive sp. z o.o.
  5. Dane osobowe pozostawione w serwisie b─Öd─ů wykorzystywane tylko do u┼╝ytku firmy i nie zostan─ů przekazane w ┼╝aden spos├│b osobom trzecim.
  6. Do danych zamieszczonych w formularzu kontaktowym przys┼éuguje wgl─ůd osobie, kt├│ra te dane zamie┼Ťci┼éa, prawo do ich modyfikacji, jak r├│wnie┼╝ do rezygnacji z mo┼╝liwo┼Ťci przetwarzania danych osobowych przez Trinity Interactive sp. z o.o.
  7. Trinity Interactive sp. z o.o. zastrzega sobie prawo do zmiany powy┼╝szej Polityki Prywatno┼Ťci poprzez opublikowanie nowej Polityki w serwisie.

Polityka plik├│w cookies

Serwis nie zbiera w spos├│b automatyczny ┼╝adnych informacji, z wyj─ůtkiem informacji zawartych w plikach cookies.

  1. Pliki cookies (tzw. ÔÇ×ciasteczkaÔÇŁ) stanowi─ů dane informatyczne, w szczeg├│lno┼Ťci pliki tekstowe, kt├│re przechowywane s─ů w urz─ůdzeniu ko┼äcowym U┼╝ytkownika Serwisu i przeznaczone s─ů do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawieraj─ů nazw─Ö strony internetowej, z kt├│rej pochodz─ů, czas przechowywania ich na urz─ůdzeniu ko┼äcowym oraz unikalny numer.
  2. Podmiotem zamieszczaj─ůcym na urz─ůdzeniu ko┼äcowym U┼╝ytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskuj─ůcym do nich dost─Öp jest operator Serwisu firma: Trinity Interactive Sp.z o.o.
    02-981 Warszawa ul.August├│wka 1 KRS:0000 2631 94
  3. Pliki cookies wykorzystywane s─ů w celu:
    1. dostosowania zawarto┼Ťci stron internetowych Serwisu do preferencji U┼╝ytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczeg├│lno┼Ťci pliki te pozwalaj─ů rozpozna─ç urz─ůdzenie U┼╝ytkownika Serwisu i odpowiednio wy┼Ťwietli─ç stron─Ö internetow─ů, dostosowan─ů do jego indywidualnych potrzeb;
    2. tworzenia statystyk, kt├│re pomagaj─ů zrozumie─ç, w jaki spos├│b U┼╝ytkownicy Serwisu korzystaj─ů ze stron internetowych, co umo┼╝liwia ulepszanie ich struktury i zawarto┼Ťci;
  4. W ramach Serwisu stosowane s─ů dwa zasadnicze rodzaje plik├│w cookies: ÔÇ×sesyjneÔÇŁ (session cookies) oraz ÔÇ×sta┼éeÔÇŁ (persistent cookies).
    1. Cookies ÔÇ×sesyjneÔÇŁ s─ů plikami tymczasowymi, kt├│re przechowywane s─ů w urz─ůdzeniu ko┼äcowym U┼╝ytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wy┼é─ůczenia oprogramowania (przegl─ůdarki internetowej).
    2. ÔÇ×Sta┼éeÔÇŁ pliki cookies przechowywane s─ů w urz─ůdzeniu ko┼äcowym U┼╝ytkownika przez czas okre┼Ťlony w parametrach plik├│w cookies lub do czasu ich usuni─Öcia przez U┼╝ytkownika.
  5. W ramach Serwisu stosowane s─ů nast─Öpuj─ůce rodzaje plik├│w cookies:
    1. ÔÇ×statystyczneÔÇŁ pliki cookies, umo┼╝liwiaj─ůce zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu;
    2. ÔÇ×reklamoweÔÇŁ pliki cookies, umo┼╝liwiaj─ůce dostarczanie U┼╝ytkownikom tre┼Ťci ofert bardziej dostosowanych do ich zainteresowa┼ä.
  6. W wielu przypadkach oprogramowanie s┼éu┼╝─ůce do przegl─ůdania stron internetowych (przegl─ůdarka internetowa) domy┼Ťlnie dopuszcza przechowywanie plik├│w cookies w urz─ůdzeniu ko┼äcowym U┼╝ytkownika. U┼╝ytkownicy Serwisu mog─ů dokona─ç w ka┼╝dym czasie zmiany ustawie┼ä dotycz─ůcych plik├│w cookies. Ustawienia te mog─ů zosta─ç zmienione w szczeg├│lno┼Ťci w taki spos├│b, aby blokowa─ç automatyczn─ů obs┼éug─Ö plik├│w cookies w ustawieniach przegl─ůdarki internetowej b─ůd┼║ informowa─ç o ich ka┼╝dorazowym zamieszczeniu w urz─ůdzeniu U┼╝ytkownika Serwisu. Szczeg├│┼éowe informacje o mo┼╝liwo┼Ťci i sposobach obs┼éugi plik├│w cookies dost─Öpne s─ů w ustawieniach oprogramowania (przegl─ůdarki internetowej).
  7. Operator Serwisu informuje, ┼╝e ograniczenia stosowania plik├│w cookies mog─ů wp┼éyn─ů─ç na niekt├│re funkcjonalno┼Ťci dost─Öpne na stronach internetowych Serwisu.
  8. Pliki cookies zamieszczane w urz─ůdzeniu ko┼äcowym U┼╝ytkownika Serwisu i wykorzystywane mog─ů by─ç r├│wnie┼╝ przez wsp├│┼épracuj─ůcych z operatorem Serwisu reklamodawc├│w oraz partner├│w.
  9. Wi─Öcej informacji na temat plik├│w cookies dost─Öpnych jest w sekcji ÔÇ×PomocÔÇŁ w menu przegl─ůdarki internetowej.